Aankoop, verhuur, onderhoud en herstel van metaaldetectoren.

Invoerder Garrett

Invoerder Garrett

Nieuw!! Garrett AT MAX International metaaldetector!!

Nu bij De Muntzoeker met extra opbergtasje en regenjas zolang de voorraad strekt!

 

De Garrett AT MAX metaaldetector is geen combinatie van de Garrett AT Pro en AT Gold maar een heel ander toestel dat niet te vergelijken is met deze 2!

Zo heeft de AT MAX een verlicht display (handig voor kelders, schachten of donkere dagen), een nieuwe handgreep en meer uitgebreide grondbalans mogelijkheden.

Gaat ook veel dieper!!

Ook de cijfergrootte van de ID nummers is verbeterd en groter.

De AT MAX is voorzien van een ingebouwd Z-lynk draadloos systeem inclusief de nieuwe Garrett draadloze hoofdtelefoon.

Ook werkt de AT MAX International op een 13,6 Khz zoekfrequentie en is waterdicht tot 3 meter onderwater.

Zeker geschikt voor zoet als zoutwater.

+ gratis bij de pre-order een petje van de nieuwe AT MAX + beschermkapje voor op de schijf en de nieuwe Garrett draadloze hoofdtelefoon.

De Muntzoeker. Wij detecteren al uw wensen

Professionele medewerking bij metaalopsporing
Zoekt u professionele hulp voor uw metaaldetectie? De Muntzoeker uit Houthalen-Helchteren  (Limburg) assisteerde al bij archeologisch en politioneel onderzoek, bewaking en veiligheid, wapendetectie, wateronderzoek en bommeldingen. Zo groeven we mee naast het kasteel van Gruitrode met onze detectors, werkten we samen met Securitas aan de luchthavenveiligheid en gingen we in Praag op zoek naar oorlogsrestanten. Nog véél meer referenties.

 

Grote stock: neem uw aankoop meteen mee
Uw metaaldetector huren of kopen, een X-Ray bagagescanner kopen? In de winkel van

De Muntzoeker treft u een grote stock aan, zodat u uw favoriete model meteen meeneemt naar huis. Bovendien rekent u dan op een eigen hersteldienst die u graag binnen de 48 uur gelukkig maakt, als dat technisch mogelijk is. Ten slotte krijgt u er steevast een persoonlijke uitleg en professioneel advies. Dankzij 28 jaar ervaring heeft uw metaaldetector voor ons geen geheimen meer.

 

Vertrouw op certificaat en Nederlandstalige handleiding
De Muntzoeker is de exclusieve en officiële verdeler van Garrett-metaaldetectoren. Bij ons krijgt u dus een Nederlandstalige handleiding, een certificaat en een vakkundige dienst na verkoop voor reparatie en onderhoud. Beweert iemand anders een erkende verdeler te zijn? Vraag dan naar het bewijs.

Ons certificaat vindt u op de website.

 

Rekent u graag op een eigen technische dienst voor uw metaaldetector?

Klop dan aan bij De Muntzoeker. Aarzel niet om ons te contacteren!

Enkele metaaldetectoren

AT-Pro Pointer W ACE-200i ACE-300i ACE-400i Garrett ACE-150.jpg Garrett ACE-250.jpg Garrett Euro Ace.jpg Garrett AT-Pro Intern.
atpro Garrett AT-GOLD.jpg Garrett ATX detector
Garrett ATX Garrett Recon-Pro militair
Recon de muntzoeker- Werkplaats
werkplaats Nokta Velox one.jpg De Muntzoeker Exclusief invoerder.jpg muntzoeker8 muntzoeker7 muntzoeker6 muntzoeker5 muntzoeker4 muntzoeker3 muntzoeker2 muntzoeker1