Invoerder en verdeler van metaaldetectoren Hobby & Security te Houthalen-Oost

De Muntzoeker, de detectorspecialist voor België Hobby & Security

De Muntzoeker uit Houthalen-Helchteren (Limburg) Exclusief invoerder-verdeler van Garrett-metaaldetectoren


Het belangrijkste bij de aankoop van metaaldetectoren? De dienst na verkoop. Want u wilt op elk moment van uw aankoop profiteren, ook na een klein defect. En daarom klopt u best aan bij De Muntzoeker, de exclusieve verdeler van de Garrett-metaaldetectors in België. Dat wil zeggen dat u alleen bij ons rekent op een uitgebreide persoonlijke uitleg en een gespecialiseerde technische dienst na verkoop.

 

Natuurlijk hebben wij ook meswerende handschoenen, kogelwerende vesten, lampen, schoenen Magnum-Crispi-StarForce, beveiligingskleding en nog veel meer.

 

Hebt u wateroverlast dan kunt u ook bij ons terecht: www.acquastop.be

 

Vertrouw op eigen technische dienst


Wilt u metaal opsporen uit veiligheid, als hobby of voor het algemeen belang? De Muntzoeker biedt u:

  • een groot aanbod metaaldetectors
  • een eigen dienst voor reparatie en onderhoud
  • persoonlijk advies
  • professionele medewerking bij diverse klussen: archeologie, politie, veiligheid, bewaking, ambassades, wateronderzoek en alle opsporingen

 

Expertadvies: 28 jaar ervaring


Bedrijf of particulier? In de winkel van De Muntzoeker vindt u een ruim aanbod van Garrett metaaldetectors en andere metaaldetectors ook vakkundig advies dankzij 28 jaar ervaring. U kiest en test er op uw gemak metaaldetectoren uit. Bovendien is ons team klantvriendelijk en helpt het u in vijf talen. Dat leverde ons tal van referenties op bij verschillende veiligheidsinstanties en bedrijven. Meer daarover leest u op het tabblad ‘Metaaldetectoren’.

 

Een metaaldetector nodig voor uw hobby of beroep? De Muntzoeker is de enige erkende exclusief verdeler van Garrett-metaaldetectoren. Vraag altijd naar een officieel document van invoerderschap. Contacteer ons voor meer informatie!

Exclusief invoerder Garrett